Την Πέμπτη 28 Μαρτίου τα παιδιά της Δ΄τάξης του σχολείου μας είχαν τη χαρά και την ευκαιρία παίζοντας «Το γαστροεπιτραπέζιο παιχνίδι» των Μικρών Ελλήνων Παραγωγών, να ταξιδέψουν σε όλη την Ελλάδα, έχοντας ως πιόνια ελληνικές ποικιλίες οσπρίων και να γευτούν ελληνικά προϊόντα που δεν είχαν δοκιμάσει  ποτέ πριν. Ελιές πράσινες και πατητές μαύρες (Μάκρης) από τη Θράκη, άλειμμα κόκκινης πιπεριάς από τη Μακεδονία, μέλι ανθέων από την Πελοπόννησο με μαστίχα Χίου, κρίθινα παξιμάδια Κρήτης και χυμό από ελληνικά πορτοκάλια. Στην αρχή τα κοιτούσαν καχύποπτα, δειλά δειλά τα πλησίασαν και διστακτικά  άρχισαν να τα δοκιμάζουν. Αλλά μετά…. Τους άνοιξε η όρεξη και δε σταματούσαν. Έτρωγαν και ξαναέτρωγαν !! ΄Όχι μόνο τα παιδιά αλλά κι εμείς μαζί τους…

Ήταν από τα ωραιότερα μαθήματα που κάναμε!!!

 Σας ευχαριστούμε!!!

Μαθαίνω παίζοντας